10 Hari Selepas IMKK – Adakah Anda Serius Nak Perbaiki Tahap Kehidupan Dan Kewangan Anda? Road To Millionaire Marketing Mastery.

oleh Team Richworks pada 14 March 2018


10 hari selepas IMKK berlalu.

Kami dengar banyak sangat cerita menarik dari anda, tentang perubahan dan peningkatan dan apa yang berlaku selepas IMKK mac 2018.

Sesungguhnya, kami sangat berbangga dengan anda.  Komitmen yang anda berikan sangat tinggi.  Hari ini hari terakhir cabaran 10 hari selepas IMKK Mac.  Selepas ini, anda perlu kuat dan sentiasa berusaha untuk jaga energy dan aura dari IMKK.

InsyaAllah, jika anda terus bersama kami di Facebook Group IMKK Mac 2018 dan di Facebook Azizan Osman, anda akan sentiasa dapat ilmu-ilmu dari kami.

Untuk cabaran hari kesepuluh selepas IMKK, kami nak anda kongsikan apa perubahan dan peningkatan selepas hadir IMKK, apa matlamat yang anda dah capai dan tengah usahakan.  Share dengan ami apa journey anda di Facebook Group IMKK Mac 2018.

Kami harap sangat untuk jumpa anda di Program MMM kerana kami tak nak anda terus buat bisnes tanpa ilmu marketing yang kuat.  Bahaya!

Tak kira bisnes apa, jika tak ada ilmu marketing bisnes tu susah nak pergi jauh. Apa tah lagi dalam situasi sekarang, di mana banyak bisnes tumbuh, banyak pesaing dan dah pasti yang ada ilmu marketing, ada tindakan maarketing yang betul dan ada mentor saja yang akan menang, InsyaAllah.

Kami nak anda tonton video Puan Nur Aliah Liew, pengusaha Tadika Daie Bistari ini.  Dengar sharing beliau bagaimana beliau rugi kerana berniaga tanpa ilmu.  Beliau ingatkan join sistem Franchise tu mudah, rupanya tak! Hampir-hampir tutup kedai…tonton dan bertindak segera,  Jangan biarkan anda buat silap macam ni.

Lagi mengenai artikel: Blog, Tip Motivasi dan Inspirasi, Tip Pemasaran Bisnes
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start