Adakah Anda Mahu Tahu, Apa Cara Terbaik Untuk Bina ‘Passive Income’ Dengan Pelaburan Hartanah?

oleh Team Richworks pada 25 September 2017

Sudah hampir masuk ke bulan Oktober 2017 dan kami pasti anda kini sedang tekun berusaha untuk capai target sales bagi tahun 2017.  Ada orang dah capai target, dan ada orang masih berusaha untuk capai target.

Tapi, apa yang penting ialah apa yang anda nak buat dengan keuntungan bisnes yang anda dapat?  Adakah anda setakat mahu simpan di dalam akaun dan hanya dapat peningkatan secara minimal. 7% setahun pun dah cukup baik.

Atau anda nak laburkannya dalam mana-mana tempat tapi anda tak tahu macam mana, anda tak berani, dan anda tak pasti cara bagai mana yang halal, yang sah dan yang bagus.

Anda mungkin pernah dengar tentang pelaburan dalam industri hartanah, tapi apa sebenarnya maksudnya, apa yang perlu ada?  Ada orang cakap hanya goyang kaki dan hujung bulan kutip duit sewa, betul ke…? Ada orang suka-suka beli hartanah tapi tak tau banyak benda tentang hartanah, setakat ikut-ikut orang sahaja.  Akibatnya, hartanah yang anda beli bukan yang terbaik kawasannya, developernya bermasalah dan macam-macam lagi.

Jika anda suka duit, jika anda nak tahu bagaimana nak ‘mengandungkan’ duit dalam industri yang betul dan ‘beranakkan’ hasil yang terbaik, anda tonton video ini dulu.


Kami nak maklumkan, khas untuk anda yang pernah hadir ke Entrepreneur Foundation Program (EFP) kami nak tawarkan anda untuk hadir ke Advanced Financial Restructuring Program, sebuah program yang akan dikendalikan oleh Puan Ieza Yusof.

Dalam program ini anda akan dapat mempelajari tentang:

  • Analisa kewangan peribadi anda termasuk perbelanjaan, pendapatan, aset dan liabiliti dan banyak lagi.
  • Analisa kewangan syarikat anda termasuk untung dan rugi, balance sheet, penyata aliran tunai, jangkaan aliran tunai akan datang dan banyak lagi
  • Perancangan pembayaran cukai untuk individu atau untuk syarikat
  • Bagaimana nak menggunakan profill kewangan cantik untuk menambahkan aset, pemilihan aset, pelaburan hartanah, pelaburan untuk homestay dan banyak lagi.
Lagi mengenai artikel: Blog, Tip Pemasaran Bisnes, Video
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start