Adakah Anda Nak Kehidupan Serta Kewangan Yang Lebih Baik Hari Ini?

oleh Azizan Osman pada 10 July 2017

Sepatutnya hidup kita ini makin tua makin berisi, makin banyak makan garam, makin tahu masam masin manis kehidupan. Tapi, sebut pasal pengalaman, ramai orang yang dah hidup lama tapi masih berada di tahap yang sama.

Tak tahu dan tak kenal potensi diri yang sebenar. Apa yang lebih teruk, dah lah tak tahu , tak nak belajar pulak untuk jadikan diri lebih baik. Pernah tak jumpa orang macam ‘ni?

Anda tahu tak, ramai dari peserta yang hadir ke program kami dulu adalah begitu. Apa yang bestnya, selepas hadir program dan berusaha dengan ilmu, sekarang mereka dah berjaya perbaiki diri dan perbaiki hidup orang tersayang dengan peningkatan tahap pendapatan dan kewangan

Sebut tentang peningkatan hidup, teringat kami kepada sesi ‘Live Video’ Dr Azizan Osman  minggu lepas di mana beliau menjawab soalan yang diajukan oleh Tuan Mubarak, seorang remaja yang hanya berumur 19 tahun. Dalam sesi tersebut, Dr Azizan Osman telah menghubungi  Tuan Mubarak yang pernah hadir ke Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK)  dan kemudian hadir belajar marketing dalam Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) pada Mei 2017 lalu.

Anda nak tahu apa berlaku kat beliau? Selepas hadir program dan buat tindakan, sales beliau naik mendadak!  Pada awalnya  beliau hanya buat sales tak lebih RM20,000 sebulan dengan berniaga kasut di Perlis dan sekarang mampu mencapai RM20,000 seminggu. Umur 19 tahun je!

Anda agak-agak, bagaimana kehidupan anda dan keluarga dapat berubah bila anda mampu buat pendapatan yang lebih tinggi dari apa yang anda buat sekarang?  Agak-agak anda, adakah hidup lebih bahagia bila mampu penuhi permintaan orang tersayang? Adakah anda akan lebih tenang hidup dengan hutang yang terkawal atau tanpa beban hutang yang besar?

Kami yakin, anda semua mahu hidup jadi jauh lebih baik dari apa yang anda ada sekarang.  Tak ada manusia yang mahu hidup susah.  Kami tahu, anda juga nak ada cita-cita yang lebih besar, tahap pendapatan dan kewangan yang lebih baik, hidup ada halatuju dan matlamat..kan? Masalahnya, ramai orang tak tahu macam mana mereka boleh perbaiki hidup. Macam mana, mereka boleh keluar dari kepompong kesusahan, macam mana nak terlepas dari beban hutang, masalah yang menyerabutkan fikiran dan untuk hidup lebih bahagia.

Bukan orang ‘ada-ada’ je yang mampu hidup senang dan bahagia.  Orang ‘ada-ada’ pun asalnya orang ‘biasa-biasa’ juga tetapi, mereka ambil tindakan yang Alhamdulillah bantu mereka lebih berjaya, iaitu dengan hadir dan belajar di Program Richworks.  Anda pun sebenarnya layak sangat untuk hidup jauh lebih baik. Dan kami, di Richworks, mahu lihat anda berjaya seperti ramai peserta program kami yang dah capai kejayaan, peningkatan tahap kewangan dan kehidupan dan hidup lebih bahagia dan rasa lebih berkat selepas hadir ke program kami.

Jika anda nak tahu lebih lanjut, anda boleh PM kami sekarang untuk tahu caranya atau layari www.azizanosman.com/imkk untuk maklumat lanjut.

Kami nak hadiahkan anda rakaman ‘Live Video’ Dr Azizan Osman dan Tuan Mubarak, anda jadikan ini inspirasi dan sedut ilmu perkongsian Dr Azizan ini supaya dapat bantu anda perbaiki kehidupan. Tonton sekarang ye.

Lagi mengenai artikel: Blog, Video
 

Responses

  1. wan 10 July 2017, 9:07 pm (#)

    saya suka video ni & saya yg sy suka 1 point iaitu build rapor dgn custemor

  2. Adams 11 July 2017, 1:15 pm (#)

    Alhamdulillah..alhamdulillah and alhamdulillah. Perkongsian dan penerangan yg cukup simple dan berhikmah. Alhamdulillah..syukur dan Happy sangat bila tengok ada yg bertuah dapat panggilan dari Dr. Azizan. Alhamdulillah..and alhamdulillah.

    Majoriti perasaan dalam hati ni adalah perasaan berkobar-kobar untuk hadir program ni tapi dalam masa yg sama..datang tiba2 sifat kerdil berbanding yg lain.

    Tapi Adams teringatkan pesan arwah ayah.. “Every champion was once a contender that refused to GIVE UP!!

    And again..I REFUSED TO GIVE UP!!!!

  3. Samsina 11 July 2017, 2:28 pm (#)

    Ilmu yg sangat2 membina diri saya…

  4. ahmad kamal b zainudin 13 July 2017, 10:27 am (#)

    Saya berniaga kerepek rumpai laut hampir masuk 5 th pada permulaan memberangsangkan pelanggan ramai sy menjual sepanjang tahun tapi sejak 1 2th nenurun teruk sejak gst …pembuatan masih home med
    Sy masih kj lagi umur 53th sy pernah ikut mmm

  5. Admin Nadia 20 July 2017, 3:08 pm (#)

    Salam tuan, terima kasih di atas pertanyaan tuan. Boleh terus PM kami di Facebook Page Azizan Osman ya. Klik disini https://www.facebook.com/azizanosmanofficialpage/messages untuk terus hantarkan message kepada kami #AdminNadia

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2016 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start