Apa Yang Kita Korbankan Untuk Merdekakan Hidup?

oleh Team Richworks pada 28 August 2017

Minggu ini kita akan merayakan 2 perayaan besar untuk negara dan untuk umat Islam, iaitu hari Kemerdekaan Negara yang ke 60 pada 31 Ogos 2017 dan Hari Raya AidilAdha pada 1 September 2017.

Seronok kan cuti panjang?

Mungkin ada antara anda dah start bercuti panjang.  Kan dah gaji? Lagi seronok lah nak bercuti. Betul ke?

Ironinya, MERDEKA dan KORBAN adalah dua perkataan yang besar maksudnya.  Sangat besar terutamanya bagi mereka yang sanggup duduk luangkan masa dan fikir sekejap 3 perkara ini:

1/ Adakah kita dah cukup merdeka dan rasa bebas dengan kehidupan yang kita ada sekarang, apa yang masih merantai kita?

2/ Adakah kita dah merdeka untuk bantu lebih ramai orang, adakah kita dah merdeka dan mampu nak buat pilihan, nak bantu siapa, nak beri sebanyak mana? Atau kita masih tak bebas nak bantu diri sendiri?

3/ Apa yang sanggup kita korbankan supaya kita dapat memerdekakan hidup kita dan boleh buat lebih banyak pilihan?

Situasinya kita dah lama sangat asyik merungut tak gembira dengan hidup, kita rasa kita tak merdeka tapi kita tak sanggup nak korbankan apa-apa melainkan hati dan perasaan kita sendiri.  Kita korbankan kegembiraan kita sambil cakap kat diri sendiri “takpe lah..dah takdir hidup aku macam ni..” Mudahnya kita nak menyalahkan takdir sedangkan kita tak buat apa-apa untuk merubah situasi..

Inilah apa yang kami nak ajak anda semua fikirkan.  Inilah semua yang kami nak anda sedarkan di dalam Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) yang bakal diadakan pada 27-29 Oktober 2017 di IDCC, Shah Alam Selangor.

TAHNIAH! Kepada semua yang dah mendaftar dan komited untuk hadir ke IMKK Oktober nanti.  InsyaAllah, ianya akan menjadikan titik permulaan bagi anda untuk UBAH HIDUP anda menjadi jauh lebih baik.

Untuk hangat-hangatkan lagi perasaan anda untuk hadir ke IMKK, kami berikan anda video ini untuk anda tonton.

 

Adakah Anda Takut Dengan 2 Pekara Ini – Cukai dan GST

oleh Team Richworks pada 25 August 2017

Jika anda peniaga, jangan anda buat-buat tak nampak 2 perkara ini – GST dan Cukai.

Mungkin anda rasa susah nak fahami dua perkara ini. Mungkin anda rasa hanya peniaga korporat ternama saja yang kena ambil tahu tentang GST dan Cukai..

Silap besar tu…tuan-tuan dan cikpuan ahli usahawan dan peniaga sekelian..

Tak kira anda berniaga apa, di mana sahaja, termasuk secara online anda perlu tahu dan tunaikan tanggungjawab GST dan Cukai.

Yang mereka pandang bukan di mana lokasi anda berniaga tapi anda sendiri yang perlu bertanggungjawab dengan hasil perniagaan anda.

Kenapa perlu bayar GST dan Cukai? Masalahnya, ramai peniaga yang tak tahu langsung tentang GST dan Cukai. Kenapa kena bayar? Untuk siapa? Berapa jumlah dan apa prosesnya? Ramai peniaga tak tahu tentang perkara ini.

Sebab itu, kami berusaha untuk bantu anda peniaga untuk lebih tahu supaya anda boleh berniaga dengan lebih baik. Nak tahu lebih lanjut bagaimana anda boleh dapat ilmu GST dan Cukai dengan cara paling mudah di fahami, layari www.richworks.my/gtt.

 

Tak Nak Ubah Dan Upgrade Hidup?

oleh Team Richworks pada 23 August 2017

Anda tak nak upgrade hidup ke? Nak tunggu bila lagi?

Ramai orang yang NAK UBAH hidup dan tahap kewangan, ramai yang bengang dengan tahap kehidupan dan kewangan mereka, ramai yang bengang kerana tidak dapat berikan kebahagiaan kepada ibu ayah keluarga mereka……

Sejak 2010, kami telah membantu beratus ribu orang manusia di Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia untuk mengenali, memahami, menguasai potensi diri, kewangan dan bagaimana untuk merubahnya dengan formula yang terbukti berjaya membantu ramai mencapai peningkatan.

Sampai bila nak hidup penuh dengan tekanan terutamanya kewangan? Sampai bila nak hidup biasa-biasa? Sampai bila nak berada pada tahap yang sama?

Apa kata beri diri anda satu kali peluang untuk melihat apakah sebenarnya potensi dan kemampuan yang ada pada diri anda?

Anda tidak teringin ke mencapai kebebasan kewangan dan yang pentingnya masa untuk bersama keluarga?

Anda tak teringin ke melihat peningkatan kewangan dan upgrade kehidupan untuk keluarga tercinta?

Apa yang kita buat hari ini jika masih sama dengan cara semalam, anda tahu apa jadi? Hasilnya tetap sama

Kami ingin berikan anda peluang terakhir. Ini program terakhir 2017, ia salah satu program 3-hari IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan) yang telah melahirkan ramai usahawan dan jutawan serta membantu ramai mencapai peningkatan kerjaya dan kewangan.

Jangan percaya cakap kami tapi lihat result anak didik kami yang terbukti berjaya memperbaiki hidup dan tahap kewangan mereka!

Menjelang pendaftaran peserta IMKK Oktober 2017 yang hampir mencecah 6,000 orang ini, kami bakal menutup tawaran kami sebelum ini dan anda hanya ada saat terakhir untuk melakukan tindakan dan komitmen luar biasa.

Anda masih boleh mendaftar dengan yuran pendaftaran yang lebih tinggi selepas ini. Terpulang…

Ini link www.azizanosman.com/imkk. Pilihan di tangan anda.

 

Tahu Tak Apa Penyesalan Haji Mat Tauke Sampah Bila Jumpa Saya Tahun Lepas?

oleh Team Richworks pada 22 August 2017

Anda sebenarnya berniaga untuk apa? Hanya untuk tambah sakit kepala? Tambah masalah? Atau hanya nak naikkan jualan tapi di tahap ala-ala macam tu saja?

Saya nak cerita sikit tentang salah seorang #AnakDidikDrAzizan, Haji Mat Bin Jantan – CEO kepada Haji Mat Sdn Bhd, yang merupakan kontraktor yang menguruskan sisa pepejal dan rawatan kumbahan di Melaka. Dalam kata lain bisnes menguruskan tangki kumbahan!

Satu bisnes yang memang tak ramai orang buat dan tawaran bisnes selalunya hanya melalui kontrak. Menurut Haji Mat yang dah 30 tahun berniaga ni, walaupun dulu dia berniaga hanya bermula dengan jual ubi kayu, kemudian otak bisnesnya terus dapat banyak idea sehingga beliau mampu bina bisnes yang lebih baik.

Dengan kontrak angkut dan selenggara sisa pepejal dan rawatan tangki septik di sekitar Melaka, Haji Mat dah rasa dirinya selesa. Beliau rasa, bisnesnya dah ok. Menurut Haji Mat lagi, bila dah ada bangunan sendiri itu menunjukkan bisnesnya dah OK. Sehinggalah beliau dipaksa oleh anak beliau sendiri untuk hadir ke Program Richworks, bermula dengan Program IMKK.

Then, segalanya berubah bila pertama kali dalam hidup dia hadir ke program 5-hari Master Your Business.

Bila beliau hadir ke Master Your Business (MYB) barulah Hj Mat ni terbuka mata, bahawa bisnesnya boleh pergi lebih jauh. Dia tak sepatutnya selesa dengan kontrak yang dia dapat. Hj Mat mula strukturkan balik syarikat. Mula ada department dan jabatan yang khas. Dari segi pentadbiran kewangan lebih tersusun dan terurus. Ada Leader yang menguruskan semuanya.

Sekarang, dengan kekuatan 90 orang kakitangan, Hj Mat Sdn Bhd dah ada bahagian pengurusan pentadbiran dan pengurusan operasi tersendiri. Dan juga ada bahagian pemasaran yang bukan sahaja menguruskan marketing online dan offline tapi dah bantu sehingga Hj Mat Sdn Bhd boleh hasilkan video viral yang ditonton jutaan orang.

Ramai berniaga tidak ada sistem dan tidak tahu apa yang mereka perlu buat untuk benar-benar bawa perniagaan mereka ke tahap seterusnya. Kini Haji Mat dah ada banyak masa untuk diri sendiri dan keluarga, dia datang office pun sekali sekala je. Urusan bisnes diterajui oleh leader-leadernya. Dan yang paling terkini, beliau dah kembangkan lagi bisnesnya dengan mengeluarkan baja organik dan siap mampu invest dan beli mesin khas untuk hasilkan baja sendiri hasil dari sisa pepejal yang diproses! Nampak…bagaimana besarnya bisnes Hj Mat boleh berkembang selepas ada sistem yang betul.

Anda test tak nak ke lihat bisnes meningkat dan ada sistem, ada struktur, membuatkan jualan lebih tinggi dan konsisten, bisnes lebih teratur dan berikan Iqbal ada masa? Tak nak ke betul-betul komited dibimbing?

Jangan teragak-agak bila kita sebenarnya nak ubah dan upgrade bisnes kita.

Mahu tak saya tunjukkan dan bantu anda menilai 10 aspek dalam bisnes Iqbal test sekarang dan kenalpasti apa yang nak diperbaiki serta apa tindakan yang perlu dibuat?

Nak saya ajar skill bagaimana nak jimatkan kos perniagaan anda??

Sampai bila nak bisnes tahap yang sama kan?

 

 

Saya nak jumpa anda dalam kelas 5-hari Master Your Business pada 25 – 29 Ogos 2017 nanti.

Boleh hubungi En Ameerul sekarang di +6016-261 4450 atau emel platinum@richworks.com.my untuk kita beri sesi free consultation dan terpulang kepada anda untuk buat keputusan selepas itu.

Call nombor ini sekarang atau WhatsApp sahaja sekarang di +6016-261 4450, taip – ‘ Nak Info MYB‘.

Pastikan anda hadir.

 

 

Ilmu Tak Ada Noktahnya – Aizat Zulhailie Abu Bakar

oleh Team Richworks pada 18 August 2017

“Kenapa kau belajar lagi?
Kenapa kau berhabis duit berpuluhan ribu ringgit pergi belajar?
Apa sebenarnya yang kau dapat?”

Huhh…inilah soalan yang biasa aku terima dari kawan-kawan. Mereka masih tertanya-tanya apa yang aku lakukan. Walaupun keputusan di depan mata sudah terbentang.

“Aku tak faham, aku nampak kau sibuk semacam ke hulu-hilir” kata seorang rakan.
“Aku tak sibuk,aku cuma buat-buat sibuk” jawab aku spontan.

Terkadang susah kita nak perjelaskan pada mereka yang tak faham kerana mereka tak mengerti apa yang aku inginkan. Aku bukan sekadar ingin berniaga selamanya pada tahap ini. Aku cuba perbaiki diri lagi.

Kan pepatah melayu ada berkata “tuntutlah ilmu walau sampai ke Negeri China”. Banyak yang aku perbaiki bila mula mempelajari. Bukan sahaja dalam diri malah bisnes aku juga.

Apa yang aku dapat bila mencari ilmu?
Ilmu itu sangat bermanfaat di dunia dan akhirat. Malah,aku juga boleh buat keputusan mana yang betul mana yang salah. Dengan ilmu aku dapat perbaiki tahap kualiti kehidupan aku.

Mencari ilmu bukan mudah.Ia adalah satu proses yang panjang dan berat jika nekad dan tekad.

Jadi, fahamlah kenapa aku masih belajar walaupun aku sudah ada bisnes aku sendiri. Aku inginkan legasi.

Semakin banyak aku belajar,semakin banyak yang aku tidak tahu sebenarnya.  Aku nak share dengan anda, rahsia untuk buka bisnes restoran.  Mentor aku cakap jangan kedekut ilmu.  Baca dulu.

Tips Bisnes Restoran

  • Pemilihan lokasi adalah sangat penting. Disarankan untuk berada di tempat orang ramai, laluan utama atau terdapat kemudahan infrastruktur.
  • Penjenamaan juga adalah penting bagi kita yang mula bisnes restoran kerana mudah untuk pelanggan mengingati kita. Jenama yang simple dan ‘catchy’ dengan konsep kita sangat disarankan.
  • Konsep haruslah bersesuaian dengan produk atau jenis makanan yang akan kita jualkan. Contoh konsep kopitiam, warna kedai, meja makan cara layanan adalah berlainan.
  • Jangan lupa kaji segmen market dan target market dikawasan yang akan kita operasi. Berapa ramai penduduk di kawasan itu, kerja apa yang mereka lakukan,berapa jarak tempat mereka dengan premis kita, berapa ramai dan berapa kerap mereka lalu ditempat kita.
  • Papan tanda atau ‘signboard’ sangat penting dalam sebuah perniagaan. Jika tiada, orang tidak akan tahu kewujudan kita di situ. Ini termasuk dalam marketing.

Jangan lupa marketing. Marketing bagi orang nampak. Biar penduduk di situ tahu kewujudan bisnes anda.

 

5 Kesilapan Ketika Menghantar SMS Kepada Pelanggan. – Hafiz Jasmi

oleh Team Richworks pada 18 August 2017

 

SMS salah salah satu dari cabang dari alat-alat yang digunakan dalam pemasaran. Mungkin anda pandang remeh benda kecil ini, tapi berapa ramai peniaga besar yang menggunakan SMS dan menghantarnya kepada data pelanggan?

SMS juga digunakan untuk mengingatkananda tentang bil tertunggak, promosi, ucapan terima kasih, ucapan selamat hari jadi dan berbagai bentuk komunikasi lagi dengan tujuan untuk membuatkan pelanggan ‘sentiasa ingatkan anda’.

Ada 5 kesilapan yang sering peniaga lakukan dalam menghantar SMS kepada pelanggan:

  1. Jangan hantar ayat SMS terlalu panjang. Cuba kekalkan sms yang pendek padat dan sampai objektif yang ingin di sampaikan.
  2. Jangan hantar selepas jam 6.00 petang. SMS anda mungkin mengambil masa untuk sampai kepada pelanggan anda.
  3. Jangan lupa letak call to action untuk memudahkan penerima hubungi anda. Kalau tak sia-sia SMS yang di keluarkan.
  4. Jangan guna conten yang sama, kerana akan menyebabkan penerima bosan dan tidak akan buka SMS anda lagi.
  5. Letakkan jenama/brand anda untuk memastikan penerima sentiasa mengingati anda.

Semoga info ini membantu anda dalam melakukan aktiviti pemasaran seharian.

 

Kisah Seekor Anjing Yang Mengerang. – Dr. Azizan Osman, San Diego.

oleh Team Richworks pada 18 August 2017

(Kisah ini mungkin merubah cara pemikiran anda atau orang yang anda sayangi jika anda kongsikan kepada mereka.)

Ada satu kisah yang ingin saya kongsikan yang saya dengar di dalam conference hari ini.

Kisah seekor anjing yang dibela oleh sepasang suami isteri yang telah tua di sebuah tempat luar bandar di Amerika.  Setiap pagi, suami isteri ini yang telah berumur ini duduk di atas kerusi rotan di beranda depan rumah sambil menggerak-gerakkannya.

Si suami duduk menggoyangkan kerusi sambil menatap akhbar yang jualannya semakin menurun kerana perubahan teknologi dan syarikat akhbar tersebut baru membuang ramai pekerja. Si isteri pula duduk di sebelah sambil minum teh dan bercakap-cakap kepada suaminya tentang hal anak menantu dan cucu sambil suaminya mengiyakan sahaja malas menjawab.

Pada pagi tersebut, lalulah seorang lelaki bernama Jim jiran baru pasangan tersebut berjalan melalui hadapan rumah mereka untuk ke tempat kerja yang tidak jauh dari kawasan rumah mereka. Tiba-tiba Jim mendengar anjing di luar rumah milik pasangan berumur tersebut seperti mengerang seolah-olah kesakitan.

Jim menoleh kepada pasangan tersebut seperti mahu bertanya, kenapa anjing mereka mengerang seperti kesakitan? Tapi bila melihat pasangan tersebut seolah-olah tidak mendengar bunyi anjing tersebut, Jim berfikir kenapa pasangan ini tidak ambil peduli keadaan anjing tersebut. Tapi Jim tidak jadi bertanya dan meneruskan langkahnya.

Pada esok harinya, Jim melintas lagi di hadapan rumah pasangan tersebut dan pasangan tersebut sedang menggoyang-goyangkan kerusi malas mereka dan tiba-tiba Jim mendengar anjing milik mereka mengerang lagi seolah-olah sedang dalam kesakitan.

Langkah Jim terhenti seketika, dia ingin bertanya kepada isteri pasangan tersebut kenapakah anjing tersebut mengerang seolah-olah kesakitan, namun Jim tidak jadi bertanya memandangkan dia perlu sampai awal ke tempat kerjayanya pagi tersebut. Tapi Jim nekad mahu bertanya keesokan harinya kepada pasangan tua pemilik anjing tersebut tentang anjing mereka jika anjing tersebut masih mengerang kesakitan.

Pada hari ketiga dan terakhir, ketika Jim lalu depan rumah mereka, dia dapati pasangan tersebut tetap sedang duduk bergoyang di atas kerusi malas sambil minum kopi dan baca akhbar, sementara anjing tersebut sedang mengerang seolah-olah dalam kesakitan. Dan Jim harian kenapa pasangan tersebut seolah-olah mengabaikan atau membiarkan anjing tersebut dalam kesakitan?

Lalu Jim membuka mulut bertanya kepada isteri pasangan tersebut, kenapa seolah-olah mereka tidak kisah dengan anjing tersebut atau seperti tidak dengar anjing mereka seperi mengerang kesakitan.

Lalu isteri pasangan ini menjawab- Tak apa nak! Anjing ini dah bertahan sakit gigi kirinya sekian lama dan anjing ini sakit tapi masih boleh duduk bermalas-malasan, itu bermaksud kesakitan anjing itu belum sampai tahap yang terlalu sakit sehingga anjing tersebut tidak mampu lagi duduk tetapi perlu berdiri dan menyalak untuk menunjukkan kesakitan ia, jawab isteri pasangan tua ini.

Jika ia sakit sangat, pasti anjing ini akan bangun dan menyalak menjerit untuk menunjukkan ia dalam kesakitan serta berusaha untuk mengurangkan sakitnya! Faham?

Maksudnya, kadang-kadang ada sesetengah dari kita yang berada dalam keadaan susah, tertekan dengan pelbagai cabaran atau kesusahan hidup atau kewangan, kita tahu dan sedar diri ada banyak masalah tetapi tetap rasa “selesa” dengan hidup mereka sambil “mengerang” komplen tentang hidup mereka serta menyalahkan orang lain. Tapi tetap mereka tidak mahu bergerak dan berubah memperbaikinya. Masih rasa malas, ego, sombong menahan kesakitan seperti anjing tersebut. Kenapa? Sebab kita rasa tekanan “kesakitan” kewangan, cabaran perniagaan yang kita hadapi belum cukup “sakit” untuk kita lakukan perubahan dan tindakan luar biasa untuk merubahnya.

Jika hidup kita susah, jangan terus menerus terima keadaan tersebut.

Saya percaya, setiap manusia berhak bangkit untuk bina hidup yang lebih baik untuk berikan lebih baik lagi kepada orang yang kita sayangi serta memberi manfaat kepada ramai orang lain.

Tuhan tidak akan jadikan kita tanpa sebab dan sia-sia.

Setiap orang berbeza tapi saya percaya setiap proses cabaran, kekecewaan, kekeliruan, tekanan yang diberikan kepada kita, pasti kerana Dia tahu kita mampu melaluinya dan Dia mahu kita lebih kuat dan hebat dari sebelumnya.

Di dalam diri kita ada tenaga yang amat luar biasa, tenaga yang akan bangkit hanya bila kita ditekan dan lebih baik ialah apabila kita kita sendiri menekan atau push diri kita untuk merubahnya!

Sampai bila nak teruskan hidup biasa-biasa dengan keadaan yang sama, tahap kewangan yang sama dan semakin hari semakin tertekan serta menderita?

Kami sedang mencari mereka yang mahu memperbaiki tahap hidup dan kewangan serta menguasai potensi diri mereka untuk mencapai impian mereka.

Anda kenal sesiapa yang benar-benar mahu tingkatan dan ubah hidup mereka?  Sharekan link ini dengan mereka www.azizanosman.com/potensidiri untuk mereka sertai Facebook Group Eksklusif kami.

 

Kenapa Anda Masih Tak Buat Tindakan Apa-Apa? Kan Kata Nak Buat Sales Bisnes Lebih Meningkat.

oleh Team Richworks pada 18 August 2017

Manusia ni memang suka bertangguh dan beri alasan.  Bila bosan dengan kerja, kata nak bisnes.  Bila buat bisnes dan tak boleh maju, mula salahkan tak ada masa, tak boleh fokus, barang tak bagus, nak kena ada produk sendiri dan macam-macam alasan lagi.

Manusia kan paling pandai cipta alasan?

Anda tonton video ini, wanita ini dari Singapura komited datang ke program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) dan Program Millionaire Marketing Mastery (MMM).  Datang kali pertama, tak faham lagi.  Datang kali kedua..baru nampak jalan.

Dah nampak jalan, dah buat tindakan ..haaa mulalah bisnesnya naik.

Yang bestnya, dia tak ada produk sendiri pun.  Dia jual je produk orang lain, produk dari Malaysia.  Jadi..apa pasal orang lain susah sangat nak jadikan bisnes mereka meletup tapi wanita ini boleh?  Bezanya sebab mentaliti kita fikir sempit sangat…betul kan.

Anda tonton video ini sekarang.

Tak sampai sebulan lagi Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) akan diadakan di TH Hotel, Kota Kinabalu Sabah.  Satu program yang setakat ini dah bantu ramai Warga Borneo bina bisnes mereka.  Ada yang dah mampu jadikan bisnes mereka meningkat dan buat sales berkali-kali ganda tingginya dengan ilmu yang telah dipraktikkan.

Anda mungkin rasa anda tak ada bisnes lagi so tak perlu ilmu marketing, tapi percayalah bila anda hadir ke Program MMM, tetiba anda rasa ada idea nak berbisnes dan bila dah ada ilmu marketing lagi senang anda nak kencangkan bisnes anda.

Terpulang…kami bagi jalan dan peringatan saja bahawa kami ada lebih dari 150 teknik pemasaran yang boleh bantu anda bina bisnes samada secara offline atau online.

Jika anda nak sertai Program MMM anda boleh layari www.marketingmastery.com.my atau hubungi/ WhatsApp (Erna) 016-2614437 sekarang.

Dr Azizan Osman sekarang berada di Los Angeles untuk menuntut ilmu.  Beliau selalu ingatkan  #AnakDidikDrAzizan supaya buat tindakan, buat bisnes sehingga berjaya supaya apa yang anda impikan dan tuliskan dalam 101 Impian di IMKK akan menjadi kenyataan.  Dr Azizan tak mahu anda semua rasa terus bengang dengan keadaan hidup yang langsung tak berubah, kerana anda gagal dan tak komited dalam buat tindakan.

So, pastikan anda dapatkan tempat anda untuk hadir ke Program MMM.

 

Salam Kejayaan

Team Richworks

 

 

 

Jangan Ketinggalan Tonton Video Ini Sebelum Anda Jadi Lebih Bengang Dengan Diri Anda Sendiri!

oleh Team Richworks pada 17 August 2017

Kami rasa bengang gila bila kami rasa kami boleh beri banyak benda kepada anda tapi kami tak bagi!  Berdosa rasanya!

Dan kami akan bertambah bengang jika anda tak rebut peluang terhad untuk tonton perkongsian Dr Azizan Osman dalam sesi ‘Live Video’ yang kami siarkan di Facebook Group Eksklusif – Nak Ubah Hidup, sebab video ini sangat-sangat penting bagi anda.

Kami selalu baca komen, dapat maklumbalas dan dengar cerita dari orang ramai kat luar sana yang bengang dengan hidup sendiri yang banyak masalah, terjerat dengan hutang, tak dapat nak membahagiakan orang tersayang tapi masih tak mampu nak buat apa-apa dengan kebengangan mereka.

Jadi, kami tak mahu anda jadi seperti mereka, tonton video eksklusif ini sekarang.  Sediakan pen dan kertas untuk ambik nota dan juga tisu kerana anda mungkin rasa sedikit terkesan dengan perkongsian Dr Azizan OSman ini, mana tahu anda mungkin menangis nanti!

Video ini kami akan kongsikan dalam tempoh 24 jam sahaja dan kami akan tutup link video ini selepas 24 jam.  So, baik anda rebut peluang ini.  Jika anda nak lagi ilmu-ilmu hebat seperti ini anda boleh sertai kami di Facebook Group Eksklusif – Nak Ubah Hidup.

Dan, bila anda dah join group eksklusif ini, anda boleh post nama, lokasi dan apa bisnes atau pekerjaan anda sekarang.  Anda akan teruja kerana berada dalam satu kumpulan yang sama-sama bersungguh-sungguh NAK UBAH HIDUP.

Kat sini kami nak share juga dengan anda, komen-komen dari orang ramai yang bengang dengan keadaan hidup mereka dan bersungguh-sungguh NAK UBAH HIDUP menjadi lebih baik, anda pasti takkan rasa keseorang di FB Group Eksklusif- Nak Ubah Hidup ini.

Semoga anda terus bersungguh Nak Ubah Hidup menjadi jauh lebih baik dari tahap kehidupan anda sekarang.

 

Salam Kejayaan

Team Richworks

 

Mula-Mula Lelaki Ini Berniaga Hanya Buat RM20 Ribu Sebulan, Sekarang dah RM65 Ribu Sebulan, Jual Jeruk Je…

oleh Team Richworks pada 17 August 2017

 

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Kami nak anda tonton video ini sekejap.  Ini adalah petikan dari sesi coaching untuk peserta Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) yang telah diadakan di IDCC, Shah Alam pada 16 Ogos 2017.

Haa…Amacam?

Kalau anda nak tahu, Tuan Megat ni, macam anda juga dulu.  Masa beliau hadir ke Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) memang blur-blur dan tak tahu apa-apa.  Lepas tu dia mula buat bisnes jeruk.  Jeruk ok!  Orang cakap bisnes ni macam tak glamour, tak boleh pergi jauh tapi tengok hasil beliau dapat selepas gunakan teknik yang beliau belajar di Program Millionaire Marketing Mastery (MMM).

Sekejap je beliau dah boleh buat sales mencecah RM65 ribu sebulan, siap ada agen jual jeruk di seluruh Malaysia.  Artis pun beli jeruk dari dia!

Kami taknak cakap panjang.  Anda dah pernah hadir ke IMKK, anda dah tahu apa result yang ada hasil dari Program MMM dan selepas buat tindakan.

So, harap dapat jumpa anda di Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) di TH Hotel, Kota Kinabalu pada 15-17 September 2017.  Kepada anda yang dah buat pembayaran deposit, kenapa anda nak tangguhkan lagi kehadiran, ianya bagai anda tangguhkan kejayaan anda meningkatkan sales bisnes.

Jika perlu bantuan, hubungi kami di 1300 88 2424 atau 016-2614437 (Erna) untuk maklumat lanjut.  Nak ajak kawan-kawan seperniagaan untuk join program ni pun boleh, layari www.marketingmastery.com.my.

 

 

 
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start