Business Growth Workshop. Apa Sebenarnya Yang Menanti Anda? 

oleh Azizan Osman pada 16 June 2017

Ia bukan sekadar workshop biasa atau teori semata. Business Growth Workshop tertumpu pada jalan dan strategi untuk kembangkan, tingkatkan dan luaskan penguasaan perniagaan anda.

Kenapa anda patut dan perlu ikuti Business Growth Workshop?

Kenapa anda tak boleh ragu atau teragak-agak dengan tawaran Business Growth Workshop?

Ada 7 perkara penting anda patut tahu dalam perniagaan anda.

  1. Durability
  2. Competition
  3. Revenue
  4. Planning
  5. Support system
  6. Brand value
  7. Finance structure

 

  1. Berapa lama bisnes anda mampu bertahan? 3 tahun? 5 tahun? 10 tahun? Bertahun tahun?
  2. Bolehkah bisnes anda bersaing dengan pesaing- pesaing luar yang sama mahupun berlainan bidang?
  3. Apakah potensi keuntungan perusahaan anda dah dimaksimumkan?
  4. Apakah perancangan anda untuk kembangkan lagi perusahaan anda?
  5. Bagaimana nak upgrade team yang hebat daripada team yang sedia ada sekarang?
  6. Bagaimana nak beri nilai pada jenama perniagaan anda?
  7. Bagaimana pula nak nilaikan struktur kewangan syarikat anda?

Dalam perniagaan, terlalu banyak aspek yang mahukan perhatian anda. Tapi, ramai orang hanya akan lihat pada 3 aspek ini sahaja.

  1. Pengurusan dan Kewangan
  2. Pengeluaran dan Perkhidmatan
  3. Pemasaran dan Jualan

Cukup atau tidak? Adakah mereka ketinggalan mana mana aspek?

Sebenarnya ada satu perkara lagi yang lebih penting mereka patut lihat. Apa dia?

– Pengurusan Strategik Syarikat

Apa itu pengurusan strategik syarikat?

Anda bukan lagi pada tahap permulaan jika anda sudah mengusahakan perniagaan anda bertahun tahun. Anda perlu berkembang. Meningkat lebih tinggi dan tidak statik atau mundur. Percayakah anda jika dikatakan bahawa bisnes yang statik dan tidak meningkat, lama lama akan mundur dan menurun?

Dalam Business Growth Workshop juga anda akan faham dan maksimumkan 4 aspek penting ini dalam syarikat.

  1. People
  2. Strategy
  3. Education
  4. Cash flow

Anda akan faham bagaimana nak ‘work ON the business’, ‘grow the business’, dan ‘expand the business’. Tiada lagi istilah ‘work IN the business’.

Kenapa perlu berkembang? Kenapa perlu luaskan lagi penguasaan perniagaan anda?

Ambillah pengajaran dari kisah Pablo dan Diablo mengenai sistem dan strategi perniagaan. Tonton video di bawah dan fahami kenapa kami begitu beria ia mahukan anda untuk sertai Business Growth Workshop ini. 

Perniagaan anda lebih bernilai dan berpotensi jauh lebih baik dari yang anda sangkakan.

Tingkatkan level bisnes anda bersama Business Growth Workshop!

 

Salam Kejayaan.

Team Richworks

Lagi mengenai artikel: Blog
 

Responses

  1. ADAMS FAYROUZ SYEIKH DIN 16 June 2017, 12:01 pm (#)

    Masyallah..

  2. Azizah 16 June 2017, 12:59 pm (#)

    Sangat menarik dan saya sangat perlukan tunjuk ajar Doc.
    Saya dah habis platinum Doc.Saya sangat perlukan workshop ini.

  3. Azizah 16 June 2017, 1:01 pm (#)

    sangat menarik. Saya sangat perlukan
    workshop ini.
    Saya alumni platinum Doc.
    T.kasih.

  4. Rezwan 16 June 2017, 3:02 pm (#)

    Sy sepenuhnya buat transit lembu dr thailand..sypn da grad zaman..program platinum lgi..doc bui namo kat sy..rezwan segar..tp smpai skng sy xmampu lgi nk buat bisnes sy..sasten..huhuhu

  5. Admin Nadia 16 June 2017, 3:11 pm (#)

    Salam dan selamat petang Tuan Rezwan..tahniah dan terima kasih kerana telah menyertai program Dr Azizan dan sudah konvo program platinum, untuk pertanyaan tersebut, saya cadangkan tuan terus direct PM mesej kami di Facebook Pages Dr Azizan Osman untuk kami bantu, hanya klik link ini http://www.facebook.com/azizanosmanofficialpage/messages/ Terima kasih #AdminNadia

  6. Azliza binti Ahmad 16 June 2017, 4:54 pm (#)

    Saya sangat berminat untuk masuk dalam group Growth Bisnes.
    Dah lama mengangkut air dari sungai, nak belajar buat sistem.

    Semoga Richwork pertimbangkan saya 🙂

    Dan nasihat saya untuk Tuan Rezwan, never stop learning. Setiap kali belajar, eilmu baru kita akan pelajari untuk bisnes kita dan networking dalam kelas pun sangat membantu.

    Saya grade Platinum 2 kali, semua tak sama. Makin upgrade.

  7. roslan ramli 16 June 2017, 8:38 pm (#)

    terimakasih di atas planning. Saya berharap dapat peluang untuk dibimbing Dr azizan secara personal mentoring sebab saya percaya insyaallah, saya boleh keep up moving to the next level di bawah seliaan beliau. thank you.

  8. SYAMSUDIN 17 June 2017, 3:51 am (#)

    Superrr Manfaat, lagi-lagi thanks doc.. Smoga Allah selalu sehatkan doc dan richworks team.. Always Success Kaya dan Berjaya.. Amin.

  9. YUSMAN YUSOFF 17 June 2017, 5:59 am (#)

    Sangat2 berinspirasi dgn perkongsian DAO mengenai pengisian yg bakal dijalankan di BGW nanti…sales sy sekarang berkisar RM800K sebulan…dan sy target dlm masa 6bulan ini boleh expand ke RM2 Juta sebulan dgn elmu2 yg bakal dipelajari nanti…InShaa ALLAH…

  10. Ifwat Ibrahim 20 June 2017, 4:07 pm (#)

    Terima doc. Terbuka rasa permikiran ni. Masih kurang jelas sepenuhnya. Semoga ada rezeki dapat coach dengan doc. Amin

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2016 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start