Jangan Kerana Sayang Duit Seguni, Anda Hilang Duit Selori!

oleh Team Richworks pada 30 November 2016

hilang-duit-blog-azizan

 

Bisnes dan pemasaran. 2 benda yang kalau dipisah, bagai lagu tanpa irama. Namun jika tersalah gabungan, bagi lagu yang sumbang pula. Pokoknya, bisnes tanpa pemasaran yang betul, boleh jadi asbab pemilik perniagaan meroyan dek bisnes merudum, jualan tak ada.

Satu pesan keramat Dr Azizan Osman yang patut dipahat kemas dalam minda bakal jutawan semua,

“Turutan dan perancangan itu penting. Untuk dapatkan kepastian dalam bisnes, anda perlu tahu apa yang anda nak buat. Anda survey, faham dan nampak jalan dengan jelas. Anda tahu sistem sesuatu benda itu dah terbukti berjaya. Anda tawakal kepada Allah. Kunci bagi setiap orang yang berjaya ialah kepastian. Kepastian dan keyakinan dengan ILMU yang dipelajari.”

Penekanan tentang ilmu inilah yang mendorong kami di Richworks untuk turut sama berkongsi ilmu kepada bakal-bakal jutawan di luar sana membina empayar legasi perniagaan mereka melalui program Millionaire Marketing Mastery (MMM) saban bulan.

Perkongsian hebat dari Mentor Kejayaan No.1 di Asia ini banyak menyentuh mengenai teknik-teknik pemasaran yang boleh diaplikasikan dalam apa jua jenis perniagaan.

email-promo-mmm_dis2016

Mengapa bisnes anda wujud? Pernah anda tanyakan soalan ini pada diri anda? Persoalan inilah yang sebenarnya akan membuka jawapan kepada 1001 macam strategi pemasaran yang paling efektif dan berkesan untuk bisnes anda.

Anda punyai gelas yang separuh penuh. Alang-alang ada isi, baik anda penuhkan saja gelas anda dengan ilmu bermanfaat dari Dr Azizan Osman. Antara topik-topik menarik yang mampu buat anda ternganga ialah 7 cara mudah untuk jadi jutawan, 7 ayat keramat pelan pemasaran masteri, dan formula POWER yang memang tak disangkal kehebatannya.

Itu baru sedikit. Jangan sampai pengsan pula bila anda diajarkan dengan 200 teknik dan strategi pemasaran yang nampak mudah, tapi memberikan impak yang sangat-sangat besar.

 

Bagi yang baru bertatih dengan alam bisnes, jangan risau, mentor anda sedia membantu. Tip-tip penting sebelum atau semasa memulakan bisnes yang bakal dikongsi akan membantu anda dari segala sudut. Termasuklah dari sudut ‘nak pilih bisnes apa’!

Anda tak sabar nak ada ‘mesin buat duit’ anda sendiri? Teruja nak jadi peneraju industri? Bersemangat nak bina empayar? Eh, tapi bagaimana? Apa yang aku patut buat? Nah, semua jawapan ini anda boleh dapat di program MMM kami.

Nak jadi kaya, anda perlu bergerak. Move forward. Jangan duduk di takuk lama. Jangan kerana sayangkan duit seguni, hilang duit selori. Kami tak nak ganti! Lebih baik beri peluang pada diri anda untuk pelajari ilmu yang bakal merubah tahap kehidupan, bisnes dan kewangan anda.

Jumpa di MMM seterusnya!

Lagi mengenai artikel: Blog, Pengumuman, Seminar, Siapa Dr. Azizan Osman, Tip Motivasi dan Inspirasi
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2019 © RichWorks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start