Lelaki Ini Berbeza. Walaupun Dah Bersara, Mampu Buat Jualan Mencecah RM35 Ribu Sebulan.

oleh Team Richworks pada 21 March 2017

persara

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Adat orang bekerja, cukup bulan baru dapat gaji. Jika tak pandai menguruskan kewangan , tak pandai nak bahagi duit gaji, tak sempat tengah bulan, pasti duit gaji akan habis. Lepas tu, mula lah ikat perut sebab nak tunggu dapat gaji bulan yang seterusnya.

mmm-ctt

Perkara hampir sama turut terjadi kepada Tuan Affendy Iram, pengasas kepada butik pakaian Dzaitun yang menyediakan pakaian muslimin dan muslimat. Beliau kini sudah mempunyai dua cawangan yang berlokasi di Karamunsing Shopping Centre dan di Inanam, Kota Kinabalu Sabah.  Tonton perkongsian pesara yang masih gigih menuntut ilmu ini.

Dulu ketika bekerja, dah dapat gaji baru boleh beli segala keperluan, sekarang selepas berniaga semuanya dah jadi lain. Semuanya berubah selepas beliau hadir ke Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK).

Proses pembelajarannya tidak habis di Program Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan sahaja. Beliau hadir pula ke Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) untuk belajar ilmu pemasaran bisnes. Dengan mengikut sistem yang dipelajari di program MMM, beliau dapat apa yang beliau impikan. Sekarang, beliau memperolehi pendapatan RM15 ribu sebulan untuk hari-hari biasa, manakala dengan promosi cuti sekolah, beliau mampu dapat RM35 ribu sebulan.

Dengan berniaga, anda selangkah lagi untuk mencapai apa yang anda inginkan. Tak perlu tunggu cukup bulan untuk dapat gaji yang hanya cukup-cukup makan sahaja. Dan, dengan ilmu Marketing Millionaire Mastery, anda akan belajar lebih dari 200 teknik pemasaran yang boleh melonjakkan perniagaan anda dalam masa yang singkat jika anda seorang yang cepat buat tindakan. Sekarang, anda dah tak perlu fikir nak guna pakai cara apa untuk perkenalkan orang ramai dengan produk anda.

Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) akan berlangsung di :

  • Ideal Convention Centre (IDCC), Shah Alam pada 31 Mac – 2 April 2017
  • Likas Squares Apartment Hotel, Kota Kinabalu, Sabah pada 6 – 8 April 2017.

Layari www.marketingmastery.com.my untuk mendaftar atau hubungi kami di 016-2103090 / 016-2614226 jika anda mahu bertanya lanjut tentang Program MMM ini.

Lagi mengenai artikel: Blog, Seminar, Tip Motivasi dan Inspirasi
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start