Rahsia Menarik Pelanggan

RAHSIA MENARIK PELANGGAN

marketing-mastery-dr-azizan-osman-4

  1. Saya akan berikan anda satu roadmap yang sangat jelas bagaimana anda memperbaiki hidup & kewangan anda melalui bisnes. Target saya yang paling minima ialah anda mempunyai peningkatan pendapatan sebanyak 3 kali ganda dari apa yang anda dapat sekarang dalam masa slow slow adalah 3 – 12 bulan, tetapi paling laju adalah 3-7 hari.
  2. Anda akan mempunyai Blue Print Bisnes anda untuk 3-5 tahun akan datang serta 7 fasa yang anda akan lalui sehingga anda capai RM1 juta anda yang pertama dan seterusnya.
  3. Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk mengenalpasti perniagaan yang bagus serta sesuai dengan anda, menggunakan teknik yang telah dicipta oleh salah seorang mentor saya iaitu Brian Tracy dan Napoleon Hill, penulis buku Think & Grow Rich.
  4. Anda akan menguasai formula P.O.W.E.R dengan mendalam dan bagaimana untuk mengaplikasikannya di dalam bisnes samada kecil atau besar.
  5. Anda akan belajar bagaimana untuk bukan sahaja memulakan bisnes kerana itu semua orang boleh start tetapi bagaimana menguasai pasaran dan memposisikan anda atau bisnes anda menjadi Brand yang dikenali dan rujukan dalam masa yang pantas kurang dari 3 bulan.
  6. Anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana membina kekuatan skrip Marketing Power supaya anda mendapat keyakinan pelanggan dalam masa kurang dari 11 saat. Skrip ini anda boleh gunakan di dalam setiap material pemasaran dan kempen pemasaran anda nanti.
  7. Anda akan belajar menulis kempen strategi pemasaran P.O.W.E.R anda sendiri yang tidak akan mampu dilakukan oleh mana-mana orang yang berniaga atau mana-mana syarikat pengiklanan melainkan mereka pernah belajar dari saya. Ianya tidak pernah diajar di universiti. Lecturer pemasaran di universiti pun hadir MMM tahun lepas untuk belajar perkara ini. Anda akan diberikan lebih 400 strategi pemasaran yang boleh anda gunakan di dalam bisnes anda nanti.
  8. Anda akan belajar sistem sokongan pemasaran & pengiklanan yang anda perlukan supaya anda akan mendapat Return On Revenue(ROR) yang sangat tinggi dengan setiap sen yang anda gunakan untuk pemasaran & branding nanti.
  9. Anda akan belajar bagaimana memilih nama brand, motto brand, mascot, tagline, warna brand dan banyak lagi agar anda dilihat sebagai bisnes yang bertaraf antarabangsa walaupun bermula dari dapur rumah sebenarnya.
  10. Anda akan belajar bagaimana untuk melonjakkan perniagaan anda dengan belajar daripada real case studies Live yang bakal kami bawakan nanti di dalam salah satu sesi 3-hari MMM nanti.

 

daftar-seminar-richworks

 

Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.