Misi 1000 Jutawan 2018 Semakin Hampir!

oleh Team Richworks pada 05 December 2017

Apa khabar jutawan Malaysia? Semangat anda masih membara atau tidak? Millionaire Marketing Mastery baru beberapa hari melabuhkan tirai di IDCC Shah Alam.

Wow! Itu memang satu suasana yang wow! Bayangkan, daripada lebih kurang 2000 peserta, separuh daripadanya adalah Super Supreme – mereka yang akan dapat sesi coaching bersama Dr Azizan selama 3 bulan! Hebat atau hebat sangat?

Nampak, sudah ramai usahawan yang buka mata untuk berjaya dengan lebih cepat, mudah dan kurang langgar dinding. Tapi, apa yang berbeza di MMM Disember kali ini, marketing bukan sekadar marketing. Oh! Apa pula tambahannya? Musim berubah, teknologi bertambah, peredaran zaman semakin maju, dan pemasaran pasti mengalami kesan daripada perubahan-perubahan itu. Lebih kepada penekanan teknologi digital, pemasaran tanpa kos, aplikasi penggunaan teknologi video dan Live, serta yang paling utama, revision tentang pelan strategik setiap individu / syarikat.

Marketing tak berada pada tahap yang optimum, malah mungkin tak berguna jika pelan strategik syarikat tiada. Pemasaran akan menyasar, fokus akan lari dan anda tak akan hit the right target.

Showcase results, itulah benda penting yang perlu dan wajib ada bagi setiap usahawan. Kumpulkan results, showcase dan tunjukkan pada masyarakat. Biar tahap kepercayaan mereka meningkat, sekaligus menurunkan tahap skeptikal mereka pada anda. Results, testimoni, adalah dua perkara yang perlu dititikberatkan. Selain daripada itu, manfaatkan my story yang telah dipelajari, susun atur cerita anda sebaiknya dan ikat emosi prospek pada anda.

Ingat lagi apa yang perlu anda buat? Jika mahu memancing ikan, pancing di lubuk atau kolam yang betul dengan umpan yang tepat. Pancing ikan yang lapar. Dan misi anda bukan saja untuk buat orang nampak, bukan saja nak buat orang tahu, tapi nak buat mereka suka, jatuh cinta, dan tergila-gilakan anda. Kenapa? Hanya mereka yang berada di MMM Disember 1-3 hb yang lalu ada jawapannya.

Relaks. Jika masih ada rezeki anda, dan masih ada passion dari mentor anda, MMM pasti muncul lagi nanti. Waktu itu, jangan lengahkan kejayaan anda. Bukan persoalkan amaun yang anda perlu laburkan, tapi fikirkan nilai yang anda akan perolehi. Ilmu, pelaburan jangka panjang yang tak pernah merugikan.

Jumpa anda di Money Making Machine seterusnya dan pada anda yang dah hadir dan bakal hadir di sesi coaching nanti, jutaan tahniah dan syabas untuk anda. Tapi ingat, tindakan perlu dilaksanakan supaya ia tak jadi sia-sia.

Lagi mengenai artikel: Blog, Tip Motivasi dan Inspirasi
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start