Semakin Tinggi Ilmu, Semakin Tinggi Tahap Pendapatan Anda. Peguam Ini Dulunya Hanya Mampu Buat RM20k SETAHUN! Sekarang Dah Lain Macam Jadinya…

oleh Team Richworks pada 03 August 2017

Dr Azizan Osman selalu berpesan kepada anak didiknya, “kita tak boleh guna cara yang sama dan harapkan kita dapat hasil yang lebih banyak, sebab itu kena sentiasa upgrade ilmu.”

Ini antara pesanan beliau dalam sesi Coaching untuk peserta Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) yang mengambil pakej Super Supreme di The Klagan Regency Kota Kinabalu pada 2 Ogos 2017 lalu.

Dalam sesi ini, para peserta mengambil peluang untuk bertanyakan macam-macam soalan antaranya ialah, bagaimana nak luaskan pasaran dengan menggunakan sistem agent atau lain-lain ‘distribution channel’, apa topik yang patut dibicarakan dalam sesi temubual di radio stesyen, bagaimana nak marketkan perkhidmatan yang agak sensitif di mata syarikat seperti produk dalaman wanita dan macam-macam lagi.

Biasalah, bila dah ada ilmu dah buat tindakan hasilnya akan lebih baik tapi masalah yang ada juga akan berbeza.  Sebab itu, Dr Azizan Osman sanggup turun ke Kota Kinabalu untuk adakan sesi coaching ini demi nak bantu para peserta Program MMM selesaikan masalah dan ‘roadblocks’ dalam aktiviti perniagaan mereka.

Anda tonton sesi coaching Dr Azizan Osman dengan Puan Nathraa Michael, seorang peguam yang selama ini hanya mampu buat RM20 ribu setahun dari servis guamannya.  Peguam tapi hanya boleh buat lebih kurang RM1,000 sebulan, kan menyedihkan……

Selepas hadir ke Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) beliau mampu lonjakkan sales ke RM80 ribu hingga RM100 ribu sebulan.

Ini peluang anda juga. Tingkatkan ilmu pemasaran dengan strategi-strategi yang dah terbukti berkesan jika anda buat tindakan dengan konsisten dah komited.

Jika nak tahu lebih lanjut tentang Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) layari www.marketingmastery.com.my atau hubungi kami di 1-300-88 -2424.

MMM, ilmu untuk bangkitkan perniagaan yang sakit. Ada tawaran beli 1 tiket percuma 1 tiket khas untuk anda.

Salam Kejayaan

Lagi mengenai artikel: Blog, Tip Motivasi dan Inspirasi, Tip Pemasaran Bisnes
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start