Tahniah kerana bakal menghadiri Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) Mac 2018.

oleh Team Richworks pada 30 November 2017

Prinsip utama yang perlu anda pegang adalah setiap seseorang daripada anda mempunyai pilihan di dalam hidup ini. Anda boleh memilih untuk berubah daripada biasa-biasa kepada hidup yang luar biasa hebat. Anda boleh merancang serta berusaha dan anda mampu meraih apa sahaja yang anda impikan semuanya dengan izin Allah SWT.

Dr Azizan Osman sendiri ada pesan ‘jika anda mahu kehidupan anda menjadi luar biasa hebat, tindakan anda juga perlu luar biasa hebat.’ Hanya dengan bertindak, anda boleh membuktikan kepada semua orang yang impian anda bukan lagi satu angan-angan sebaliknya ia akan menjadi kenyataan.

Kami nak ucapkan tahniah kepada anda semua yang dah menempah seat untuk ke Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) Mac 2018. Satu tindakan luar biasa hebat dari anda semua. IMKK akan diadakan di Shah Alam, Selangor pada 2- 4 Mac 2018 .

Di IMKK anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana membina kebahagiaan dengan memahami strategi membina kewangan yang sistematik sama ada di dalam kerjaya atau perniagaan anda.

Anda juga akan diajar untuk mengenal pasti halangan yang menyebabkan anda hidup tertekan dengan masalah duit, hutang, tekanan hidup, stress, kebocoran wang, ditipu dan tidak bahagia.

Lagi mengenai artikel: Blog, Tip Perniagaan
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2017 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start