Terima Kasih Kerana Memohon untuk Sesi Business Growth Workshop.

oleh Azizan Osman pada 14 June 2017

Untuk makluman anda, kami menerima terlalu banyak permohonan dan setakat ini sahaja lebih 3,700 permohonan yang sedang menunggu untuk disaring mengikut kelayakan. Kami akan maklumkan nanti seandainya anda terpilih dan diberi peluang dalam waktu terdekat.

Langkah seterusnya, mohon pastikan tonton video khas dari Mentor Usahawan No.1 Asia, Dr Azizan Osman ini sehingga habis.

 

Suka kami ingatkan sekali lagi di sini, apa yang anda akan dapat dengan Business Growth Workshop sekiranya anda terpilih:-

✔Strategi dan tools yang tepat untuk membantu bisnes anda berkembang dengan pantas

✔Proven results, proven success. Pegangan kami #ResultMatters

✔Peluang suntikan dana untuk kembangkan perniagaan anda dengan sumber yang sesuai (jika perlu)

✔Analisis kedudukan perniagaan anda dalam pasaran

✔Feedback dan pandangan tentang strategi serta kesesuaian business model perniagaan anda

✔Mentoring, coaching yang personal dan experienced-based

Adakah anda benar-benar mahu kembangkan business anda dengan lebih jauh lagi dan menjadi industry leader dalam bidang anda?

Pastikan anda perhatikan setiap emel dan sebarang maklumat atau video yang kami hantarkan nanti untuk proses berikutnya.

 

All the best!

 

Salam Kejayaan.

 

Team Richworks

Business Growth Workshop

Lagi mengenai artikel: Blog, Video
 

Responses

  1. Ainaa Herlysa 15 June 2017, 11:40 am (#)

    Terima kasih di atas email Dr Azizan Osman saya akan menunggu keputusan dari pihak RichWorks.
    Regards,
    Herlysa.

  2. YUSMAN YUSOFF 15 June 2017, 12:13 pm (#)

    Sangat2 teruja dgn Program Baru ini kerana sy memerlukan suntikan yg lebih luas dalam bidang Networking yg sedang sy jalankan baru 6 bulan ini.

  3. MASTURA Bt Ali 15 June 2017, 1:06 pm (#)

    Saya harap sangat dapat join Business Growth Workshop , sebab saya nak sedut ilmu business dari DAO, berkawan dengan orang yang positif insyaallah pasti dapat aura positif, tu yang saya buat masa mula-mula menjalankan business, saya start 0, modal dulu pegi class DAO RM500 pada tahun 2011, now saya dah berjaya membina perniagaan saya sendiri dengan sale bulanan almost 20K, hope sangat saya terpilih utk join class growth workshop ni.

  4. sharifah raha wan alwi 15 June 2017, 2:16 pm (#)

    assalamualaikum. saya dah tonton habis. saya faham dan tahu apa yang saya mahu. saya pasti dengan bimbingan Dr Azizan, saya boleh expand dengan lebih jauh. insyaAllah. thus i really need the business growth session. saya mahu capai apa yang saya mahu. saya mahu bantu orang lain dengan business saya.

  5. sharifah raha 15 June 2017, 2:21 pm (#)

    alhamdulillah, saya sangat berharap dapat menjadi protege Dr Azizan coz saya yakin dengan peluang mentoring yg lebih dekat dlm Business Growth nanti, saya dapat bantu lbh ramai orang dengan business saya, insyaallah.

  6. Najian Rashdi 15 June 2017, 2:23 pm (#)

    moga saya terpilih diantara yang terpilih..

  7. ilyana mohd yusof 15 June 2017, 2:27 pm (#)

    Saya perlukan mentor..kerana saya sangat serasi dgn ilmu yg di sampaikan oleh DAO …dari zero alhamdulillah sampai peringkat sekarang..

    Dari nama blacklist hingga selesai hutang..
    Skrg saya stuck bila sampai satu stage …xboleh nak achieve lg…

    mohon pertimbangkan permohonan saya..terima kasih

  8. Shahrul Amar bin Unus 15 June 2017, 2:28 pm (#)

    Saya sangat2 berharapmdapat join Booth Camp ini dan saya pasti sekiranya saya join sy mampu dapat result yng lebih baik dr sekarang ….dan result saya sekrang dimana saya ikuti programm imkk dan mmm saya dpatai resultnya memang terbaik…..terima kasih Dr Azizan…Semoga kita semua kaya dan berjaya dunia dan akhirat ….ameen

  9. Radzi Rashid 15 June 2017, 2:31 pm (#)

    Alhamdulillah, thanks to Dr Azizan for this great opportunity. I expect, you will guide us in expanding our business and for us to help more people and our client in the future.

  10. Mohd khairul anuar bin shafiee 15 June 2017, 2:32 pm (#)

    Mohon terma saya,
    Saya mahu ubah kehidupan saya!!!!!!!!!

  11. Farith44 15 June 2017, 2:35 pm (#)

    Tahniah pd calon peserta.. Semoga berjaya di dunia & di akhirat..

  12. Nur Syairah Zainal Abidin 15 June 2017, 2:49 pm (#)

    Terima kasih kepada Richworks kerana mengujudkan pelbagai program untuk membantu para usahawan seperti kami. Yang pastinya tidak dapat di mana-mana kecuali dari Richworks. Dengan itu, pihak IZI STESEN (SHELLOUT) RESTAURAN sangat-sangat memerlukan bantuan dari pelbagai sudut untuk GROWTH lagi bisness kami.

    T. Kasih
    Syairah

  13. Shahrizan Saad 15 June 2017, 2:55 pm (#)

    Alhamdulillah dan terima kasih atas maklum balas dari Team Richworks

    Program Business Growth ni memang bertepatan dgn permasalahan untuk golongan yg telah lama memulakan usaha perniagaan tetapi berhadapan dengan cabaran untuk meningkatkan prestasi/pendapatan syarikat. Saya dan isteri adalah antara usahawan yang mengalami situasi mcm ni.

    Peluang untuk mengikuti workshop sebegini memang harapan kami . Tambahan di dalam kumpulan yang lebih kecil dan coaching yang berterusan…👍🏻👍🏻👍🏻

    Kami amat-amat berharap utk mengikuti program ini dan menjadi pencetus kepada kejayaan perniaagaan yang telah kami ceburi selama 17 tahun ini.

    Terima kasih & Selamat Berpuasa.

  14. SITI HAJAR MOHD RAMLI 15 June 2017, 3:01 pm (#)

    Saya berminat untuk mengikuti Program Business Growth Workshop dan amat berbesar hati sekiranya terpilih untuk menyertainya.

  15. Emy Dahlia Burhanuddin 15 June 2017, 3:13 pm (#)

    Syukur Alhamdulillah saya pasti ini adalah platform untuk mengembangkan bisnes bagi memanfaatkan lebih ramai Muslimah dengan produk inovasi bagi memenuhi keperluan setiap Muslimah

  16. Nur fadzliah 15 June 2017, 3:39 pm (#)

    Memang saya sangat berminat untuk menyertai sesi business growth workshop, kerana selepas menyertai IMKK dan MMM in less than 6months, Alhamdulillah, sales mencanak naim sehingga ke 1 juta sebulan. Alhamdulillah. Jadi saya tahu saya memang memerlukan structure dan sistem yg betul utk sustain, at the same time to expand the business. InsyaAllah. Saya submit, saya terpilih sebagai salah seorang daripada anak didik DAO di bawah program workshop ini.

  17. Dr. Sivakumar 15 June 2017, 5:51 pm (#)

    Very good opening speech by Dr Azizan.

    I’m waiting for an opportunity to explore my business into overseas market

  18. AMIR ASYRAF BIN JAMALUDDIN 15 June 2017, 6:36 pm (#)

    TERIMA KASIH DOC ADAKAN PROGRAM SEBEGINI. Saya bangga jadi orang islam(melayu) dengan apa yg doc buat sehingga ke harini. TERUSKAN DOC SEHINGGA AKHIR HAYAT DOC.

  19. Masnani 15 June 2017, 7:26 pm (#)

    1 usaha yang sgt murni dr pihak RICHWORKS.

  20. Rozita Mohamed Kamarudin 15 June 2017, 8:38 pm (#)

    Satu program yang sangat bagus untuk membantu usahawan dan negara.

  21. Ifwat Ibrahim 15 June 2017, 9:06 pm (#)

    Insyaallah semoga saya ada rezeki dan dipilih untuk di mentor oleh Dr Azizan. Amin

  22. MAZLINDA BATHUSHA 15 June 2017, 9:45 pm (#)

    Saya sangat berminat untuk mendapatkan sesi bsama DAO dlm workshop ni. Saya nak bantu ramai orang dari pusat tuisyen dan home tuition serata Malaysia. Saya sangat berharap saya terpilih dan impian saya terlaksana. Tq DR

  23. Rustam Bin Yusof 15 June 2017, 11:17 pm (#)

    Alhamdulillah, syukur dgn adanya usaha yg sgt2 murni dri tuan dan team utk membantu usahawan2 terus maju kehadapan dri biasa2 kpd luar biasa..sya doakan tuan dan team dipermudahkan segala perancangan..aamiin.

  24. Admin Nadia 16 June 2017, 3:16 pm (#)

    Terima Kasih atas ucapan tuan dan doa tuan pada kami..kami juga doakan Tuan kaya berjaya dan dipermudahkan segala urusan tuan . #AdminNadia

  25. fazley maula Mohamed zali 16 June 2017, 12:17 am (#)

    Assalamualaikum.. Pilih saya.. saya sangat jelas dengan apa yang saya mahukan

  26. Mohammad fazley maula Mohamed zali 16 June 2017, 12:18 am (#)

    Assalamualaikum.. Pilih saya.. saya sangat jelas dengan apa yang saya mahukan

  27. sharifah raha 16 June 2017, 3:51 pm (#)

    alhamdulillah, saya sangat berharap dapat menjadi protege Dr Azizan coz saya yakin dengan peluang mentoring yg lebih dekat dlm Business Growth nanti, saya dapat bantu lbh ramai orang dengan business saya, insyaallah. semoga ada rezeki … amin ya rabbal a’lamin.

  28. SYAMSUDIN 17 June 2017, 3:23 am (#)

    Thanks banyak doc.. program yang sangat bermanfaat, semoga anda dan tim richworks sehat selallu sukses kaya dan berjaya.. pilih saya ya doc utk follow this program.. please!!!

  29. Syazanna Adnan 17 June 2017, 7:10 am (#)

    Terima kasih DR.Azizan Osman…saya sangat2 ingin growth business saya dengan lebih maju,konsisten dan sistematik

  30. natasha 17 June 2017, 11:29 pm (#)

    Terima kasih untuk email Dr Azizan. Terima kasih juga kerana usaha Dr Azizan untuk membantu usahawan baru seperti kami. Semoga Dr Azizan dimurahkan lagi rezeki.

  31. Mohd fadlee 18 June 2017, 1:35 pm (#)

    Terima kasih utk email ini.Sy akan tunggu keputusan seterusnya.

  32. Fadzlin Nor 18 June 2017, 9:52 pm (#)

    Alhamdulillah…
    Admin reply e-mail saya pun rasa dah besar rahmat. Tengok video dr DAO ni rasa teruja sangat2. Saya yakin saya lah antara 100 insan terpilih tu kn.. admin ?😘

  33. Yusman Yusoff 19 June 2017, 4:20 am (#)

    Semoga terpilih dah dapat pelajari kagi banyak elmu yg boleh membantu meningkatkan lagi bisnes ke aras yg lebih tinggi.
    InShaa Allah.

  34. Umiklathom Mahrum 19 June 2017, 3:53 pm (#)

    Alhamdulillah mendapat jwpn email ini pun dah terasa gembira dan teruja……semoga saya terpilih dianrata 100 tu… Bersyukur sangat-2 jika terpilih kerana niatnya adalah untuk meningkatkan lg perniagaan ke tahap yg lbh tinggi dan sentiasa bersemangat dan berdaya maju

  35. Coach Veji Baskar 20 June 2017, 8:30 pm (#)

    Terima Kasih kepada pihak Richworks esp to DAO my Dr of Life…. Peluang ini merupakan sesuatu yang di tunggu tungu..pucuk di cita ulam mendatang….Belum diumumkan keputusannya tetapi dalam mengisi soalannya saja saya dah dapat memgenali dengan lebih mendalam tentang bisnes saya.apatah lagi jika guidance diberikan,pasti ramai yg akan berjaya melalui kejayaan saya

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2016 © Richworks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start