Apa itu Zero Kos Marketing?

oleh Team Richworks pada 27 April 2018


Adakah anda teringin untuk hadir ke kelas pemasaran yang menawarkan pelbagai manfaat dan ilmu pemasaran terkini dan berkesan tapi anda kurang ada masa yang sesuai? Mungkin anda risaukan cuti yang tak lulus, anak dan keluarga yang ditinggalkan, atau kos-kos sampingan yang bakal anda hadapi jika anda mahu hadir ke kelas?

Tak perlu susah-susah lagi fikir bila agaknya anda boleh dapat ilmu pemasaran yang boom!

Apa itu Zero Kos Marketing? Ianya adalah sebuah buku yang ditulis oleh Dr Azizan Osman yang paling terkini dan berkesan pada masa ini. Ianya cost-savvy untuk anda! Anda tak perlu keluar rumah untuk belajar teknik dan taktik pemasaran Dr Azizan Osman. Anda tak perlu risaukan bilik hotel mana yang mahu anda tempah, atau lot parking mana yang perlu anda terjah di awal pagi untuk ke kelas. Dan anda boleh jadi pakar pemasaran bidang anda dalam masa yang singkat!

Bagaimana Zero Kos Marketing memungkinkan ini semua berlaku? Zero Kos Marketing atau ZKM adalah buku yang diterbitkan khas untuk anda dari Richworks dan Dr Azizan Osman supaya anda lebih selesa dalam menuntut ilmu pemasaran beliau ini!

Apa yang bakal anda perolehi dari buku Zero Kos Marketing? Pelbagai teknik pemasaran terkini yang sesuai dengan era hari ini yang mana hampir kesemuanya memerlukan anda, gajet dan internet bersahabat baik. Kuasai pelanggan hanya di hujung jari anda, lancarkan strategi pemasaran bisnes anda secara PERCUMA, dan dapatkan hasil jualan yang menguntungkan tanpa perlu kos kewangan yang melambung tinggi! Segala teknik pemasaran percuma yang perlu anda manfaatkan dalam bisnes akan dibongkar dalam buku Zero Kos Marketing ini.

Ia memang zero-kos!

Teruja untuk dapatkan buku Zero Kos Marketing? Kini, tiada lagi alasan untuk anda tidak berjaya dalam pemasaran bisnes anda. Dapatkan buku Zero Kos Marketing hari ini!

Lagi mengenai artikel: Blog, Pengumuman
 

Ruangan Komen

  • Percuma! Dapatkan 50 Idea Pemasaran Luarbiasa Disini

  • Maklumat Anda Selamat Bersama Kami.

  • Post Terkini
  • Sertai Alumni Dr. Azizan Osman (Facebook)
  • Kategori
Hak Cipta Terpelihara 2019 © RichWorks International Sdn. Bhd.
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start